Handelsbetingelser

Generelt:
LeGusta.dk sælger KUN nye, ubrugte varer.

Alle priser på LeGusta.dk er angivet i danske kroner inklusive dansk moms.

Bestilling:
Det er kun muligt at bestille vores produkter gennemLeGusta.dk eller via. vores officielle forhandlere, og vores eneste betalingsform er med kreditkort. Vi accepterer de mest brugte kreditkort, herunder Visa, Visa Electron Dankort, Visa/Dankort og Mastercard.

Vi lægger meget vægt på sikkerhed ved betalingen, og netop derfor har vi valgt den sikre betalingsgateway, PayPal, der opbevarer alle informationer sikkert.LeGusta.dk har på intet tidspunkt mulighed for at læse dine personlige kortoplysninger, og derved kan du som kunde stole trygt på sikkerheden ved dit køb.

Efter dit køb modtager du en ordrebekræftelse fra os pr. e-mail, hvor der står, hvad du har købt, og pengene trækkes først fra din konto, når ordren afsendes fra LeGusta.dk.

Fragt og levering:
Fragten koster 49 kroner. Dette beløb lægges automatisk til ordresummen, når du handler påLeGusta.dk.

Leveringen sker til den adresse, som du har oplyst til os ved bestillingen – medmindre andet er angivet.

Vi sender primært gennem Post Danmark og Bring.

Vi bestræber os efter at sende din ordre samme dag, som du bestiller. Hvis du bestiller inden 15.00, sender vi med sikkerhed din ordre samme dag, og det betyder, at du som udgangspunkt altid vil modtage din ordre i løbet af 1-2 hverdage. Der kan dog forekomme eksterne forsinkelser, der kan forsinke leveringen, som LeGusta.dk ikke selv er herre over, og en sådan forsinkelse fra eksempelvis GLS vil LeGusta.dk ikke kunne stilles til ansvar for.

Hvis der forekommer meget forsinkede eller decideret udeblevne leverancer, så vil LeGusta.dk naturligvis fremsende dig en ny leverance uden beregning. Du bedes tage kontakt til os, hvis du en uge efter din bestilling endnu ikke har modtaget din ordre.

Det er vores målsætning altid at have alle vores forskellige produkter på lager, men i tilfælde af en udsolgt vare vil vi altid informere dig som kunde om den eventuelt forsinkede levering.

Fortrydelsesret:
LeGusta.dk tilbyder 30 dages fortrydelsesret, og denne fortrydelsesret starter fra dagen, hvor du modtager din ordre. For at kunne anvende fortrydelsesretten er det påkrævet, at varerne leveres tilbage i samme stand og mængde, og du må desuden selv betale de omkostninger, der er forbundet med returneringen af varerne. Efter vores modtagelse af pakken vil vi hurtigst muligt tilbageføre hele købesummen til det betalingskort, som du har anvendt ved købet. Der kan dog gå op til 14 dage.

Pr. 13. Juni 2014 trådte nye EU-regler i kraft omkring fortrydelsesret og varereturnering. De nye regler betyder, at vore kunder har ret til at returnere varer, som de har brugt, såfremt disse er håndteret på samme vis, som det er tilfældet i butikken. Reglerne foreskriver, at LeGusta.dk skal foretage en konkret vurdering af den returnerede, brugte vare og refundere et beløb svarende til den returnerede, brugte vares salgsværdi.

LeGusta.dk vil naturligvis leve op til disse regler, men man skal som kunde være opmærksom på, at vi som udgangspunkt vil vurdere enhver brugt, returneret vares værdi til at udgøre 0 kroner, da vores forretningspolitik er, at vi kun sælger nye, ubrugte varer og at vi derfor må kassere brugte varer.

Når vi vurderer, om en vare er brugt, så vil vi kigge på, om varen stadig er i original emballage, om der er fjernet tags og labels, om varen er ridset, skrammet og ellers brugt.

Reklamationer:
Hvis du køber en vare hos LeGusta.dk som ved normal brug og håndtering indeholder fejl eller mangler, så kan du naturligvis også returnere denne sammen med en skriftlig beskrivelse af fejl/mangler.

Returvarer sendes til vores adresse:
LeGusta.dk
Messingvej 6
8940 Randers SV
Mrk: Returevare

Forbehold:
Vi forbeholder os retten til at ændre de handelsvilkår, der er opsat op for LeGusta.dk og af samme årsag er det derfor vigtigt, at du løbende holder dig opdateret på dette område. LeGusta.dk tager samtidig forbehold for udsolgte varer samt trykfejl.

LeGusta.dk er en del af Le Gusta IVS, der drives med licens fra Victor Marketing IVS.