Kollektioner

Minimal Copenhagen

Minimal Copenhagen er inspirerende og minimalistisk væg-kunst, der passer ind i hvert hjem. Motiverne er inspireret af den smukke nordiske natur.

12357155_942627172484866_7800200616389025345_o
006_Poster_Mock-up

[dia’lægt]™

Dialægt – selvironi & humor på højt plan. Sig talemåderne højt – du vil grine. Dialægt er Danmarks ukronede citat-brand, som producerer selvironiske plakater – med talemåder fra landsdele/byer. Sortimentet bliver løbende udvidet med nye plakater. Hos Le Gusta har vi stort fokus på vores Dialægt-plakater.

Rita’s Dialekt

Rita’s Dialekt er kollektionen, hvor der bliver sat fokus på sjove ordsprog og talemåder – i hele Danmark. Et yderst populær kollektion grundet lave priser – men sublim kvalitet. Rita-Design står bag denne populære kollektion.

Jafraaarhus
Skærmbillede 2015-12-16 kl. 09.44.44

ByLindhardt

ByLindhardt er en anderledes kollektion, som handler om passion og godt håndværk. Med populære by-plakater, børneplakater og blyant-tegnings-plakater, har ByLindhardt et unikt sortiment – som rammer unge som ældre.

Plakatoo

Plakatoo er et moderne plakat-brand med plakater i den stilrene – men samtidig, kunstneristiske ende. Alle plakaterne fåes i en størrelse: 50×70 – den perfekte plakat-størrelse. En verden af by-plakater – værsgo.

vejle_raadhus1 (1)
Skærmbillede 2015-12-16 kl. 10.32.39

BaALD Collection

Populære og kunstneriske plakater fra BaALD Posters. Nicklas Bendtner – Cristiano Ronaldo – og endda Michael Laudrup. Et must-have for enhver fodboldfan.

Annoying Posters

”Annoying empty walls – we can solve it”. To kreative piger med samme passion: at designe elegante plakater, med et touch af det abstrakte. ”It’s simple: Great design – in your home”.

AnnoyingPantone_Cork_1024x1024 (1)

Denmark by Kollberg

Eksklusive retro-plakater af Danmarks 8 største byer. Vær stolt af din by. Designet af den kunsterniske Kollberg – kendt for abstrakte, men samtidig moderne designs. Kan kun købes hos Le Gusta.

Kelu Designs

“Less is more” sagde Robert Browning. Kelu Designs vil pryde dine vægge med simple, stilrene farver og former. Med alt fra typografisk til illustrations plakater, vil der være noget netop for dig og din bolig.

PRiK Design

Når PRiK design udarbejder illustrationer til plakater, er inspirationen især hentet fra farver, former og naturen. PRiK design har intet mål om at følge tidens trend.

Nebula Design

Nebula Design er en kollektion af simple og stilrene plakater, hvad end der er tale om robotter eller rektangler. Elegant design – forklært simpelt: det er Nebula Design.