Store plakater

Her hos Le Gusta kan du købe plakater i alle størrelser – også de helt store størrelser. Hos mange af vores konkurrenter kan plakaterne kun købes i 50 x 70 cm. Vi forhandler den helt store standardstørrelse indenfor plakater, som er hele 70 x 100 cm. Det er nok, til at fylde en hel væg ud – og nok til at gøre plakatens design så stort som muligt, uden at det begynder at miste den glinsende effekt.

Store plakater er dyrere i produktion, hvorfor du vil opleve en højere pris. Hos Le Gusta har vi dog ønsket at gøre prisdifferencer så lille så mulig, således at det ikke er prisen der er afgørende for, hvorvidt det er 30 x 40 cm, 50 x 70 cm, eller 70 x 100 cm, som du vælger.

Når du køber en stor plakat er det vigtigt at du er opmærksom på, hvordan du håndterer denne. Det er noget nemmere at lave folder og krøller i en 70 x 100 cm plakat, end i en 30 x 40 cm plakat. Derfor: når du modtager rullen med din plakat, så sørg for at have din ramme klar (hvis du skal have den i en ramme). Der er ingen grund til at pakke plakaten ud af det modtagne forsendelses-rør, før plakaten skal op at hænge – ellers er er der større risiko for, at den bliver offer for slitage.

Plakater kan ofte holde i mange år. Men hvis du hænger plakaten i direkte sollys (over en hel dag), kan farven begynde at skalere (dog kun, hvis plakaten ikke er anbragt i en ramme).


 

Du skal købe dine kommende store plakater hos os, fordi:

  • Vi har eneret på vores unikke designs, med anført ”Le Gusta”-logo.
  • Du har altid som minimum 14 dages fuld returret. Det vil sige, at hvis du fortryder dit køb, kan du udfylde vores returformular og få pengene tilbage.
  • Alle plakater sendes i vand, vind- og lystætte rør, som sikrer modtagelse af et 100% originalt produkt.

Gå på opdagelse i vores store sortiment, med plakater indenfor alle genrer – f.eks. store plakater med citater.